Limited edition Merry purr box nu beschikbaar! 

Welkom op onze speciale kerstpagina, een pagina gewijd aan onze limited edition katten kerstbox: de Merry purr box.

Kerstmis

Het enige wat je kat wenst voor Kerstmis is een Merry purr box, toch? En we weten allemaal wat katten willen, krijgen ze…

€31,99

De vrolijkste katten kerstbox is nu beschikbaar!

Dit jaar gaan we helemaal los met Kerstmis. Kerstmis wordt door iedereen anders gevierd, maar we kunnen in ieder geval onze katten niet buiten de feestdagen laten. Dat zullen ze waarschijnlijk niet accepteren! Daarom brengen we jullie de Merry purr box. Dit is het perfecte cadeau voor elke kat. Het is een katten kerstbox. Misschien kan je zo jouw kat dit jaar wel afleiden van alle leuke kerstversieringen. Wat is er beter dan je kat een kerstcadeau schenken?

Het team van Uncle Percy heeft zijn uiterste best gedaan om een zo vrolijk mogelijke box te maken. We hopen dat u het net zo leuk vindt als wij. Lees verder om meer te weten te komen over de Merry purr box. We ontwierpen een klassieke kerstillustratie en vonden de beste kerst gerelateerde speeltjes en lekkernijen. Lees verder voor meer informatie over onze doos. 

Uncle Percy wenst u prettige feestdagen: vier feest door uw kat de beste box te geven

We konden Kerstmis niet stilzwijgend voorbij laten gaan. Het is onze favoriete feestdag van het jaar. Daarom bieden wij onze gelimiteerde editie van de kerstspecial, een geweldige kattenkerstbox aan:
€31,99

katten kerstcadeau
kat kerstcadeau