De leukste verrassingsbox voor uw hond

Bij Uncle Percy’s pet boutique hebben we allerlei leuk hondenspeelgoed. Wist je ook al dat onze online dierenwinkel ooit begonnen is met verrassingsboxen voor honden? Dit idee is ontstaan doordat wij op zoek waren naar een leuk cadeau en wij zagen dat dit soort boxen wel in Amerika beschikbaar waren, maar niet in Nederland. Dat vonden wij niet kunnen en tevens een prachtige kans om zelf op in te springen. Tegenwoordig kunnen we dit mooi combineren met verkoop van honden speelgoed en snacks. We zoeken altijd het beste speelgoed en de lekkerste snacks. We proberen hierbij te letten op orginaliteit. Zo verkochten wij als één van de eerste websites in Nederland het merk ZippyPaws.

honden cadeau box

Honden cadeaupakket

De hondencadeau box is onze eerste verrassingsbox voor honden. Deze doos bevat altijd een thema illustratie, die vaak wisselt met het seizoen. Daarnaast wisselt de inhoud geregeld, dit wordt altijd gecommuniceerd op onze instagram. Daarnaast hebben ons aanbod uitgebreid naar verschillende waardes, zo hebben we een deluxe en een royale versie van de happy tail box. Dit is gedaan omdat sommige mensen graag nog meer in hun box wilden. We hebben ook een speciale honden verjaardag box. Dit is een thema box speciaal voor jarige honden. Perfect als cadeau aan jouw eigen hond of die van een ander. Een leukere verrassingsbox voor een hond is er haast niet. De inhoud van deze box is volledig toegespitst op verjaardag. Zo zit er een lekkere cake in en is het speelgoed in de vorm van een taart.

Waarom de honden verrassingsbox van Uncle Percy

Inmiddels zijn wij lang niet de enige aanbieders van honden verrassingsboxen of honden cadeaus. Maar we zijn nog wel de leukste natuurlijk! Waarom? Omdat wij elke box handmatig met aandacht en liefde samenstellen. Zo is er daarom ruimte voor persoonlijke verzoeken, zoals een allergie of een aandoening. Niks maakt ons blijer dan ook aan honden voor wie alles net even wat lastiger is, een mooie box cadeau te kunnen geven. Neem bijvoorbeeld een hond met slechte tanden of een hond die gewoon echt niet van touwen houdt. We staan overal voor open. Voel je altijd vrij om hierover contact met Uncle Percy op te nemen. We doen het met liefde. De standaard inhoud van de box kent daarnaast altijd een afwisseling van soorten speelgoed en snacks. Durf jij je te laten verrassen?