Limited edition Merry tail box 2021 nog niet beschikbaar

Welkom op onze speciale kerstpagina, een pagina gewijd aan onze limited edition hondenkerstbox: de merry tail box.

honden kerstbox

Kerstmis

Is jouw hond braaf geweest dit jaar?
Wij vinden natuurlijk dat elke hond een kerstcadeau heeft verdiend. Daarom bieden wij nu de Merry tail box.

€36,-

De meest feestelijke honden kerstbox is er!

Dit jaar gaan we helemaal los met Kerstmis. Kerstmis wordt door iedereen anders gevierd, maar wij vinden dat onze familiehonden bij de festiviteiten moeten worden betrokken. Daarom brengen we u de Merry tail box. Dit is het perfecte cadeau voor elke hond en eigenaar. Het is een hondenkerstbox. Omdat we vinden dat de hond iets moet vinden onder de kerstboom. Wat is nou leuker dan je hond een kerstcadeau te brengen?

Het team van Uncle Percy heeft zijn uiterste best gedaan om een zo kerstig mogelijke box te maken. We hopen dat u het net zo leuk vindt als wij. Lees verder om meer te weten te komen over de Merry tail box. We ontwierpen een klassieke kerstillustratie en vonden het beste kerst gerelateerde speelgoed en lekkers. Dus misschien vindt uw hond, of de hond van uw buurman, of de hond van uw vriend wel een honden kerstbox onder de kerstboom? Lees verder voor meer informatie over onze box. 

Uncle Percy wenst u prettige feestdagen: vier feest door uw hond een leuke box te geven.

We konden Kerstmis niet stilzwijgend voorbij laten gaan.  Het is onze favoriete feestdag van het jaar. Daarom bieden we onze gelimiteerde Editie Kerstmis special aan, een geweldige honden kerstbox:

honden kerstbox cadeau kerst
honden kerstbox cadeau kerst

We schreven een kleine blog over onze honden kerstbox: read (NL)