Hondenspeelgoed van ZippyPaws

Op Uncle Percy zijn veel leuke merken met hondenspullen te vinden. Misschien zijn deze merken jou al bekend, maar waarschijnlijk niet. Een aantal merken zijn exclusief en in weinig winkels te verkrijgen. Één van die merken is ZippyPaws. Het hondenspeelgoed van ZippyPaws is heel erg leuk en wij bieden dan ook een groot deel van hun collectie bij ons aan. Maar wat voor merk is ZippyPaws eigenlijk?

Alles over het merk leukste merk hondenspeelgoed

Het merk ZippyPaws is een hondenspeelgoed bedrijf uit Amerika. De mede-oprichter van ZippyPaws, Jen, adopteerde in 2003 een golden retriever puppy: JJ. Als vriendelijke puppy won JJ al snel de harten van iedereen die hij ontmoette. Enkele van zijn favoriete bezigheden zijn slapen met zijn poten in de lucht, rollen in het gras en spelen met piepende knuffels. Als student bedrijfskunde aan de University of Southern California wilde Jen de 20 jaar productie-ervaring van haar familie in de huisdierenindustrie en haar sterke ontwerpachtergrond gebruiken om een boetiekmerk van producten voor huisdieren te creëren. ZippyPaws is opgericht in 2011 en sindsdien hebben ze speelgoed gemaakt dat de beste kwaliteiten van JJ belichaamt: speels, kleurrijk en heel veel plezier!

Ontdek het assortiment ZippyPaws speelgoed bij Uncle Percy

Waarom honden van ZippyPaws houden

Het bedrijf met hondenspeelgoed, dat in veel Amerikaanse dierenwinkels wordt verkocht en favoriet is op Amazon, heeft geweldige producten omdat ze zich richten op duurzaamheid en kwaliteitscontrole. Bovendien is hun verhaal belichaamd in hun unieke ontwerpen van “speels, kleurrijk en gegarandeerd heel veel hondenplezier”.  Voor honden is dit weer eens wat anders dan de standaard tennisbal of touwtrekspel. Bij ZippyPaws worden ze uitgedaagd om hun hersenen te gebruiken.

interactief hondenspeelgoed

Interactieve Zippy Paws speeltjes voor slimme viervoeters

De populairste collectie van ZippyPaws is hun ZippyBurrow.  Het merk heeft meerdere ontwerpen gemaakt voor dit interactieve speelgoed, inclusief, maar niet alleen maar: eekhoorns, brievenbussen, panda’s, konijntjes, apen, melk en koekjes, en nog veel meer! Het verstoppetje-speelgoed heeft piepers om de aandacht van uw hond te trekken. Het feit dat de hond erin kan graven,  zorgt ervoor dat hun hersenen nadenken over hoe ze de piepers eruit kunnen krijgen. Een favoriet van mensen en hun blije viervoeters. Bekijk het leuke hondenspeelgoed van ZippyPaws hier.