Informatie

Verzenden & retourneren
Wat is uw verzendbeleid?
Wij verzenden de boxen en pakketten binnen 1 of 2 werkdagen. Binnen Nederland en België verzenden wij met PostNL of DHL. Het pakketje komt meestal tussen 1 of 2 werkdagen aan na verzending. Houdt u er rekening mee dat het wel eens voorkomt dat de postdienst een vertraging heeft, dit is echter buiten ons bereik. Mocht dit tot problemen leiden, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen. 

Wat is uw retourbeleid?
Boxen

Het retourneren van de boxen is alleen mogelijk als de doos niet geopend en compleet is. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de verzendkosten van de retourzending, tenzij de reden van de retourzending een vergissing of fout van onze kant is. Neem contact met ons op voor dergelijke vragen. Het retourneren van een geopende en onvolledige doos is niet mogelijk. Het retourneren van een doos omdat uw hond een bepaald speeltje niet leuk vindt is ook niet mogelijk. In een dergelijk geval raden wij u aan om het aan een andere hond te geven die het speelgoed of de snack wel lekker vindt. 

Overige (kleding, riemen, halsbanden, speelgoed)

U heeft 14 dagen om het artikel te retourneren, restitutie alleen mogelijk wanneer het product in nieuw staat verkeerd. Retourkosten zijn voor de koper, tenzij de reden van retour een fout aan onze kant is (fout geleverd, gebrek aan het product).

F.A.Q.

Wat is een Happy tail Box?
De Happy Tail box is een maandelijkse themadoos voor uw hond gevuld met lekkernijen uit speelgoed en kauwspeelgoed, snacks en iets voor u.

Kunt u uitzonderingen maken of neemt u speciale verzoeken aan?
Ja, dit vinden wij leuk, neem contact met ons op en ons team gaat aan de slag! Voorbeelden zijn: oudere honden, allergieën of specifieke antipathieën.

Zit er garantie op het speelgoed?

Heb ik garantie op mijn bestelde speelgoed als het kapot gaat? 
Op het speelgoed zit geen garantie. Ben je niet tevreden met het ontvangen speelgoed, neem dan contact met ons op. 

Wat is een Puppy box?
De Puppy box is een giftbox voor puppies. Voor uw eigen pup of als cadeau!
Deze doos is gevuld met knuffels, traktaties, kauwspeeltjes en gadgets voor hun mama’s en papa’s om mee te trainen.

Is het mogelijk om mijn giftbox naar een ander adres te sturen als verrassing?
Zeker, u kunt een ander verzendadres invullen in het betaalproces. U kunt ook een bericht toevoegen in het betaalproces.

Heb ik een abonnement nodig?
Nee, hoewel we graag willen dat u de nieuwe maandelijkse themadoos niet mist, heeft u geen abonnement nodig en kunt u gewoon een doos kopen wanneer u maar wilt.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Alle bestellingen worden binnen twee dagen verzonden.