Onverwoestbaar hondenspeelgoed

onverwoest hondenspeelgoed

Alle honden houden van kauwen – het is een instinct. Hondenspeelgoed kan dat instinct bevredigen en biedt zelfs enkele voordelen op het gebied van mondhygiëne. “Kauwen is normaal gedrag voor honden, net als ademen en eten”, zegt Suzy Smithson, Product Manager Toys voor PetSafe. “Het heeft veel gunstige effecten op de tanden als het goed wordt gedaan, en het helpt honden gelukkig te houden en voorkomt een aantal destructieve neigingen die kunnen opduiken als een hond zich verveelt.” Koop het juiste speeltje en het zal een van de huisdierproducten zijn waarvan je niet weet hoe je ooit zonder hebt geleefd.

Natuurlijk houden sommige honden meer van kauwen dan andere, en sommigen genieten van totale vernietiging. Als je een pelsbaby hebt die alles in een minuut plat lijkt te scheuren, denk je waarschijnlijk dat de situatie hopeloos is. We zijn hier om u te vertellen dat dit niet het geval is. We hebben een dozijn vrijwel onverwoestbaar hondenspeelgoed verzameld dat uw pup blij en bezig zal houden voor de lange termijn.

Welk merk heeft sterk hondenspeelgoed? Soda pup

Het merk Sodapup biedt hondenspeelgoed dat enorm sterk is. Het merk Sodapup vertelt: Kauwen wordt vaak gezien als negatief hondengedrag, vooral als het te maken heeft met het kauwen van uw hond op uw schoenen of meubels. Er zijn echter veel voordelen aan kauwen voor honden waarvan u zich misschien niet bewust bent. Hoe kunt u uw bezittingen veilig houden, maar uw hond ook laten profiteren van alle voordelen van kauwen? De sleutel is dat gedrag om te veranderen om op speelgoed voor honden te kauwen. Het kauwspeelgoed van SodaPup is ontworpen voor de meest agressieve kauwers. Het duurzame hondenspeelgoed van rubber en nylon is ontworpen met het oog op krachtige honden. Koop met vertrouwen! Bij SodaPup zijn we gespecialiseerd in hondenspeelgoed van Amerikaanse makelij. Ons gepatenteerde materiaal is ontwikkeld voor honden die super kauwen. Het is het veiligste en sterkste materiaal voor uw hond.
 
Gelukkig verkopen wij bij Uncle Percy ook Sodapup. Je vindt het hier: *klik*
 

Is het erg dat mijn hond bijt?

Het is normaal dat puppy’s en honden op voorwerpen kauwen terwijl ze de wereld verkennen. Voor jonge honden is het een manier om pijn te verlichten die kan worden veroorzaakt door inkomende tanden. Voor oudere honden is het de natuurlijke manier om de kaken sterk en het gebit schoon te houden. Kauwen gaat ook verveling tegen en kan lichte angst of frustratie verlichten.
Leuke cadeautjes